Jomco B.V. — CTO as a service

Van coole applicatie naar een duurzaam product

Een online dienst leveren is een doorlopend proces dat draait om veel meer dan functionaliteiten bouwen.

Hoe verbeter je de kwaliteit van je product, en hoe houd je dat vast? Hoe vertaal je de visie naar een implementatieplan? Is je gekozen platform wel houdbaar? Welke eisen en wensen moet je opstellen in de aanbesteding? Hoe zorg je voor een duurzame ontwikkeling van het team? Wat zijn de consequenties van wet en regelgeving?

Klik hier voor advies!

Onze CTO-dienst biedt managers en directie ondersteuning bij het maken strategische keuses én bij de praktische uitvoering. Wij kennen de vragen waar je wakker van ligt en we zijn enthousiaste hands-on techneuten die met je team kunnen werken.

Een flexibele partner

Heb je een product-team maar nog geen tech lead of technisch directeur? Besteed je de techniek uit en wil je iemand die "aan jouw kant" meedenkt? Bén je technisch directeur en heb je regelmatig werk voor twee, of drie? Iedere organisatie is anders en verandert. Wij passen ons aan aan jouw behoefte.

Checkup

Kan je door de bomen het bos niet meer zien? Bij een checkup nemen we in korte tijd het product en organisatie door. Zo weet je waar je kansen en risico's liggen.

Periodiek sparren

Heb je behoefte aan snelle feedback en signaleren van kansen en risico's? We spreken wekelijks of maandelijks een uur tot een dag over lopende zaken en plannen voor de toekomst. Je krijgt hiervan een verslag. Wanneer dat nodig is werken we vragen verder uit tot een geschreven rapport of voorstel.

Specifieke vragen

Wij nemen "projecten" op ons; we begeleiden bijvoorbeeld de aanbesteding, zorgen samen met je team voor een uitgewerkte technische architectuur of maken een plan van aanpak voor de AVG.

Part-time, interim CTO

We reserveren een aantal dagdelen per week, waarin we op eigen initiatief je organisatie ontwikkelen totdat je geen interim CTO meer nodig hebt. We blijven daarna betrokken zolang jij dat wilt.

Jouw organisatie, nóg beter!

Neem contact op via e-mail.

Joost Diepenmaat <joost@jomco.nl>
Remco van 't Veer <remco@jomco.nl>